top of page

UITBATING VAN HOTELS IN EN ROND GENT

Immogrant - Granit Group

Immogranit - Granit Group, Gent

HOTELUITBATING MET TOPSERVICES VOOR DE KLANT

Naast de vastgoedactiviteiten baat Immogranit - Granit Group nog drie hotels uit in het Gentse die elk hun eigen karakter en troeven hebben. Zo is het ene hotel een echte trekpleister voor toeristen, terwijl de twee andere door hun ligging en faciliteiten ook voor zakenlui erg interessant zijn.

Anker 1
project uitvoering

Een absolute parel in het historische hart van de stad. Het contrast tussen de voorgevel en het atrium zorgen voor een schokeffect maar beide zijn architecturaal even adembenemend. Oordeel zelf!

MARRIOTT GHENT HOTEL,
KORENLEI 10 TE GENT

0.jpg

Een verzorgd hotel aan de rand van de stad voor een aangenaam verblijf in Gent. Tien minuten op de bus en u bent in het centrum van de stad.

RESIDENCE INN BY MARRIOTT,
AKKERHAGE 2A TE GENT

Gelegen aan de verkeerswisselaar van E40 met E17 en voorzien van alle faciliteiten voor zakelijke meetings, seminaries e.a.

RESIDENCE INN BY MARRIOTT,
AKKERHAGE 2 TE GENT

GEREALISEERDE PROJECTEN

Residentiële gebouwen met een mix van appartementen, kantoren en handelsruimtes

NEDERLANDSE BEDRIJFSPANDEN

Comfortabele kantoren uitgerust met alle voorzieningen binnen en voldoende parkeergelegenheid buiten.

GELEGEN IN ROTTERDAM, ZWOLLE, VIANEN, WOERDEN EN ALMERE

ERVARING EN KLANTGERICHTHEID

De jarenlange ervaring van Immogranit - Granit Group betekent voor onze klanten niets dan voordelen. We kennen de vastgoedmarkt door en door, hebben een neus voor interessante opportuniteiten. En ook inzicht in wat een bedrijf precies nodig heeft, afhankelijk van de specifieke sector waarin het werkzaam is. Breidt uw bedrijf gevoelig uit en heeft u grotere kantoren nodig? Of zijn magazijnruimte en een goede bereikbaarheid de eerste prioriteit?

Wij gaan in ons breed en gevarieerd aanbod voor u op zoek naar een geschikt pand en bieden in alle omstandigheden een op-en-top persoonlijke service.

bottom of page